Skip to content

Gastrobar DESCHIS către cerul din Bucureşti

DESCHIS GastrobarInimioare: 10 din 10

Am în sfârşit în cartier o terasă cu #view asupra Bucureştiului, de care sunt foarte mândră. Se numeşte DESCHIS Gastrobar şi a fost construită pe acoperişul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160) ca un remediu pentru zilele toride de vară, cu dor aprins de mare şi stare de nestare la birou.

Terasa s-a deschis la începutul acestei veri din dorinţa de a te aduce mai aproape de soare, chiar dacă marea este departe. A avut parte atunci de o primă-petrecere pe cinste, cu #oamenideschişi şi baloane cu heliu înălţate în apus. Personal, m-am simţit ca pe plajă la Stuf, am dansat pe-o muzică ca-n Goblinul din Vamă şi am adus marea mai aproape de mine. Aşa că, în ceea ce mă priveşte, DESCHIS şi-a împlinit menirea.

De altfel, îţi recomand să te refugiezi pe acoperişul fostei Fabrici de Bumbac şi în după-amiezile călduroase, când ai da orice să schimbi aerul condiţionat de la birou pe o adiere de vară, care să te mai îmbujoreze puţin. Vei găsi aici o terasă al cărui nume i se potriveşte perfect, căci este expansivă, prietenoasă, receptivă şi deschisă către cerul de deasupra oraşului, către priveliştea urbană din jur şi către vise.

În plus, DESCHIS Gastrobar este gazdă pentru diverse evenimente culturale, cum ar fi joile cu cinema în aer liber, concertele live sau workshopurile educative, combinate cu o limonadă de pepene roşu. Iar ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă la DESCHIS şi să ştii despre tot ce se întâmplă fain acolo, te invit să urmăreşti pagina de Facebook a terasei.

Odată ajuns la DESCHIS, să faci fotografii cu #view faine, da?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *